Behang – Jungle friends

22.50

Behang – Jungle friends

Voordat je een keuze maakt uit het materiaal is het verstandig om even de product informatie te lezen (klein stukje scrollen), zodat je voor jou het geschikte materiaal kiest.

Bij het ingeven van het gewenste formaat zie je bij productfoto precies de verhouding van het behang. Je kunt dan ook nog het geselecteerde gedeelte verplaatsen, zodat je zelf kunt kiezen welk gedeelte als behang zal worden geproduceerd.

Wissen

Vliesbehang

Wanneer je dit behang bestelt zal het worden geleverd in banen. De banen zullen ieder ook genummerd zijn zodat het behangen ook wat makkelijker gaat en er niet gepuzzeld hoeft te worden. Dit behang is leverbaar in 2 verschillende breedtes. Namelijk in 70 cm en 80 cm breed, er zal worden gekeken naar de best geschikte breedte voor het gekozen formaat.

Het behang heeft een mooie matte uitstraling met een vlakke structuur, een acryl toplaag die krasvast en waterafstotend is. Het behang heeft ook een non woven rug.

Bij dit behang dien je eerst de muur in te smeren met behanglijm. Het behang is tevens ook droog te verwijderen en volledig afstripbaar.

Naadloos fotobehang

Dit behang heeft een matte uitstraling en een licht gestructureerde toplaag (PVC coating), welke kreukels en scheuren tegengaat. Hierdoor breng je het behang eenvoudig en snel aan op wanden. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen en vlekken.

Het heeft een licht grijze achterzijde, ook wel greyback genoemd. Hierdoor is eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom op gekleurde achtergronden plaatsen.

Wil je dit behang weer verwijderen? Dat kan, de afstripbare print is zelfs herbruikbaar. Airtex® wandbekleding breng je gemakkelijk aan op voldoende gladde en egale muren. Zo hecht het behang optimaal.

Een echte aanrader! Zo wil je geholpen worden.

Wij zijn erg te spreken over de manier van communicatie en meedenken, Ontzettend vriendelijk geholpen, echt top!!! Snelle levering , goed verpakt en ontzettende mooi afgewerkte materialen. Wij zijn er heel blij mee.

Klant

Cadeautje aan de muur

Goed bedrijf dat snel reageert op berichten zowel via fb als via de email. Prima verpakt en een heel mooi eindproduct.
Echt een cadeautje aan de muur!

de Groot

Heel mooi!

Goed contact met fijn advies.
Heel snelle levering.
Het ziet er prachtig uit en de gebruiksaanwijzing is erg duidelijk.

Ria Smits